Καλή Επιτυχία Σύντροφοι

H ΣΚΑΠΟΥΛΑ κλείνει ένα χρόνο από την ίδρυσή της γιορτάζοντάς το στις 3 του Μάρτη 2012 η ώρα 6:00 στην Παλλουριωτισσά.
Ένας χρόνος με αγώνες, παρεμβάσεις και προσπάθειας να ακουστεί μια διαφορετική φωνή. Ένας χρόνος γεμάτο πάθος και δράσεις.
H Devicta Limassol θα σας ευχηθεί και θα σας υποσχεθεί οτι τις ευχές μας θα τις κάνουμε πράξεις με περισσότερους αγώνες, όρεξη, δημιουργικότητα και συντροφικότητα.

https://www.facebook.com/events/171407122973401/

 

«ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ»

Καλή Συνέχεια Συντροφοι

Author: devicta

Οι Devicta Limassol είναι μια πρωτοβουλία ατόμων και αποτελείτε από μαθητές φοιτητές και εργαζόμενους. Με τη βοήθεια από τη ΣΚΑΠΟΥΛΑ , ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ και τους ΑΝΤ.ΑΡ.Τ.Ε.Σ . Ξεκινήσαμε τη πρώτα μας βήματα για τους κοινωνικοπολιτικούς μας αγώνες. Τασσόμαστε υπέρ της ταξικής πάλης, του αντικαπιταλιστικού αγώνα και ήμαστε αλληλεγγύη σε κάθε ταξικό αγώνα. Στόχος μας είναι η αυτοοργάνωση των ανθρώπων σε κάθε κοινωνικό χώρο για μια κοινωνία χωρίς αφεντικά και δούλους. Η αποφάσεις της ομάδας παίρνονται με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες μέσα από γενικές συνελεύσεις. Η πρώτη μας δράση ήταν η πορεία στη Λεμεσό με σκοπό τη συσπείρωση όλων των εργατών Κύπριων και Μεταναστών με τη συνεργασία άλλων δύο ομάδων που εδραιώνονται στη Λεμεσό. Στα τέλη του Ιανουαρίου αποκτήσαμε το δικό μας αυτοδιαχειριζόμενο χώρο το “Το Στέκι” (ονομα του μπλοκ) μαζί με τους ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ και τους ΑΝΤ.ΑΡ.Τ.Ε.Σ. για τη καλύτερη οργάνωση του χώρου στον οποίο κινούμαστε και η συσπείρωση του αντιεξουσιαστικού και του ριζοσπαστικού χώρου. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ devicta12@hotmail.com Devicta Limassol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *